Floriol – Egy életre szóló recept!

Sokak számára ismerős lehet a fenti szlogen, amely 1993–tól, a Floriol márka megszületése óta változatlan. Kezdetben a Floriol márkanév csak a hagyományos értelemben vett étolajat jelentette. 2008 egy jelentős mérföldkő volt a Floriol életében, ugyanis ekkor bővült ki a márkacsalád a Floriol olívaolajokkal.

Hitvallásunk: Támogatunk a változásban!

A Floriol támogat mindenkit, aki szeretne változtatni, és tudatosabbá tenni az étkezési szokásait. Bátorítunk titeket, hogy lépjétek meg a vágyott változást, és ennek részeként hozzatok tudatosabb döntéseket étrendetekkel kapcsolatban is. Hiszünk abban, hogy az otthon főzött étel a legjobb választás. Termékeinkkel támogatunk titeket abban, hogy az otthon főzött ételekbe került zsiradék is egy tudatosabb választás eredménye lehessen.

Környezettudatosság

A Floriol márka is változik és nagy hangsúlyt fektet a tudatosságra az étkezés, életmód és a fenntarthatóság területén is. 2020 nyarától a Floriol 1 literes étolajok 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült palackban kaphatók. Így támogatjuk azokat a Floriol vásárlókat, akik tudatosan odafigyelnek környezetükre.

Megújult a Floriol olívaolajok csomagolása

2020 őszétől a Floriol Extraszűz Olívaolaj és a Kevert Olívaolaj megújult csomagolásban kapható. A praktikus kialakításnak köszönhetően kényelmesebb az olaj kiöntése, valamint jobban védett a termék az oxidációtól. A Floriol Olívaolajok tartalma nem változott, kizárólag külsőleg újultak meg.

Termékeink
E-vitamin
E-vitamin

a sejtek védelméért

Az otthon főzött ételeknek nincs párja, ráadásul így pontosan tudjátok azt is, hogy mi kerül bele az ételbe. Ezért akkor, ha a változtatni szeretnétek az étkezési szokásaitokon és tudatosabb étrendre törekedtek, a legjobb választás, ha saját magatok készítitek az ételt, amiben a Floriol is támogat titeket.

Bővebben
Omega 3 & 6
Omega 3 & 6

a szívedért

A szív egészségének megőrzése egy egész életen át tartó feladat. Ha ennek érdekében szeretnétek változtatni, például új étkezési szokásokat kialakítani, a Floriol támogat titeket ebben.

Bővebben
Cardio
Cardio

a koleszterinszint csökkentéséhez

A Floriol támogat titeket a változásban, az új étkezési szokások kialakításában, ezért javasoljuk, hogy a tudatosabb étrend részeként cseréljétek a telített zsírsavakat telítetlen zsírsavakra.

Bővebben
Extraszűz Olívaolaj
Extraszűz Olívaolaj

a kiegyensúlyozott táplálkozásért

Az új étkezési szokások részeként érdemes minél több saját készítésű ételt fogyasztanotok, amiben a Floriol támogat titeket. Az új, tudatosabb étrendben pedig jó, ha helyet kap minél több zöldséges fogás is, például ízletes saláták formájában, amihez készíthettek extraszűz olívaolajos öntetet.

Bővebben
Kevert Olívaolaj
Kevert Olívaolaj

a mediterrán ízekért

A megváltozott étkezési szokások, a tudatosabb étrend újfajta élményeket is jelenthetnek, amikben a Floriol támogat titeket. A Kevert Olívaolajjal mediterrán ízvilágot varázsolhattok a konyhátokba; érdemes minél több étel elkészítésekor használni ezt az olívaolajunkat is.

Bővebben
Legfrissebb receptjeink
Karalábé steak diós pestóval és salátával
Új!
Sütőtökös pogácsa
Új!
Szilvás-csokis torta
Diós-spenótos galette