Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Hozzávalók

Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival

Kalória: ~ 710 kcal

Nem lehet megunni a spárgát: egészséges, ezer elkészítési módja van, és szuperül feldobja a salátákat is.

Elkészítés

  1. Mossátok meg alaposan a spárgát, majd tördeljétek le az utolsó ötödét, ahol könnyen elpattan.
  2. Hevítsetek nagy teflonserpenyőben kevés Floriol Kevert Olívaolajat, majd adjátok hozzá a spárgát.
  3. 1-2 perc sütés után mehet bele a borsó, majd a fenyőmag is. Keverjétek hozzá a megmosott, leszárított spenótot is, majd ha összefonnyadt, szedjétek ki a zöldségeket a serpenyőből.
  4. Pirítsátok meg a visszamaradt olajban a feldarabolt halloumi sajtot is. Süssétek aranybarnára, majd keverjétek össze a zöldségekkel. Sózzátok ízlés szerint, és tálaljátok melegen Floriol Extraszűz Olívaolajjal meglocsolva.

 

Tippek

  • Frissítsétek az ízét pár csepp citrommal!
  • Fenyőmag helyett más ropogós diófélét is használhattok.
További receptjeink
Húsgolyók édeskömény salátával
Sáfrányos-póréhagymás bormártás
Rebarbarás somlói
Mentás borsókrémleves
Zöldbabos burgonyaleves sonkával
Házi granola szelet
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Spenótos újkrumpli saláta makrélával
Mexikói jalapeno coleslaw
Olajban fagyasztott fűszerek
Tormakrémes-lazacos kréker
Spenótos-gombás zöldségvagdalt friss salátával
Tojásos nokedli paradicsomsalátával
Bazsalikomos cukkinikrémleves cseresznyével
Olívás brownie
Mini Margherita pizza
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.