Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Hozzávalók

Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival

Kalória: ~ 710 kcal

Nem lehet megunni a spárgát: egészséges, ezer elkészítési módja van, és szuperül feldobja a salátákat is.

Elkészítés

  1. Mossátok meg alaposan a spárgát, majd tördeljétek le az utolsó ötödét, ahol könnyen elpattan.
  2. Hevítsetek nagy teflonserpenyőben kevés Floriol Kevert Olívaolajat, majd adjátok hozzá a spárgát.
  3. 1-2 perc sütés után mehet bele a borsó, majd a fenyőmag is. Keverjétek hozzá a megmosott, leszárított spenótot is, majd ha összefonnyadt, szedjétek ki a zöldségeket a serpenyőből.
  4. Pirítsátok meg a visszamaradt olajban a feldarabolt halloumi sajtot is. Süssétek aranybarnára, majd keverjétek össze a zöldségekkel. Sózzátok ízlés szerint, és tálaljátok melegen Floriol Extraszűz Olívaolajjal meglocsolva.

 

Tippek

  • Frissítsétek az ízét pár csepp citrommal!
  • Fenyőmag helyett más ropogós diófélét is használhattok.
További receptjeink
Édesköményes krumplileves
Borsófőzelék pulykafasírttal
Mézes-pisztáciás lazac parmezános karfiolpürével
Mentás borsókrémleves
Olajban fagyasztott fűszerek
Zöldséges taco
Tonhal caprese
Almás édes chili szósz
Sütőben sült fánk
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Zablisztes ropi
Tom Kha Ghai
Adventi bonbonok
Misos-körtés zellerkrémleves
Kókusztejes sárgaborsófőzelék zöld fasírttal
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.