Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Hozzávalók

Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival

Kalória: ~ 710 kcal

Nem lehet megunni a spárgát: egészséges, ezer elkészítési módja van, és szuperül feldobja a salátákat is.

Elkészítés

  1. Mossátok meg alaposan a spárgát, majd tördeljétek le az utolsó ötödét, ahol könnyen elpattan.
  2. Hevítsetek nagy teflonserpenyőben kevés Floriol Kevert Olívaolajat, majd adjátok hozzá a spárgát.
  3. 1-2 perc sütés után mehet bele a borsó, majd a fenyőmag is. Keverjétek hozzá a megmosott, leszárított spenótot is, majd ha összefonnyadt, szedjétek ki a zöldségeket a serpenyőből.
  4. Pirítsátok meg a visszamaradt olajban a feldarabolt halloumi sajtot is. Süssétek aranybarnára, majd keverjétek össze a zöldségekkel. Sózzátok ízlés szerint, és tálaljátok melegen Floriol Extraszűz Olívaolajjal meglocsolva.

 

Tippek

  • Frissítsétek az ízét pár csepp citrommal!
  • Fenyőmag helyett más ropogós diófélét is használhattok.
További receptjeink
Farfalle saláta füstölt pisztránggal
Sütőben sült fánk
Húsmentes feketebab hamburger
Fügés-csokis energiagolyó
Szilvás-csokis torta
Patatas bravas és vörösboros chorizo olívabogyóval
Steak, balzsamecetes sült kelbimbóval
Grillezett pisztráng zellersalátával
Olívás falafel tahini szósszal
Friss edamame saláta steakfalatokkal
Sült csirkemáj humusszal és kápiasalátával
Füstös csirke kebab pitával
Spenótos polenta juhtúróval
Mapo Tofu
Tejcsokis-diós fánk
Olívás brownie
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.