https://www.traditionrolex.com/1

Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Hozzávalók

Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival

Kalória: ~ 710 kcal

Nem lehet megunni a spárgát: egészséges, ezer elkészítési módja van, és szuperül feldobja a salátákat is.

Elkészítés

  1. Mossátok meg alaposan a spárgát, majd tördeljétek le az utolsó ötödét, ahol könnyen elpattan.
  2. Hevítsetek nagy teflonserpenyőben kevés Floriol Kevert Olívaolajat, majd adjátok hozzá a spárgát.
  3. 1-2 perc sütés után mehet bele a borsó, majd a fenyőmag is. Keverjétek hozzá a megmosott, leszárított spenótot is, majd ha összefonnyadt, szedjétek ki a zöldségeket a serpenyőből.
  4. Pirítsátok meg a visszamaradt olajban a feldarabolt halloumi sajtot is. Süssétek aranybarnára, majd keverjétek össze a zöldségekkel. Sózzátok ízlés szerint, és tálaljátok melegen Floriol Extraszűz Olívaolajjal meglocsolva.

 

Tippek

  • Frissítsétek az ízét pár csepp citrommal!
  • Fenyőmag helyett más ropogós diófélét is használhattok.
További receptjeink
Házi BBQ szósz
Tonhal caprese
Zöldséges taco
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Padlizsános quinoasaláta pirított fenyőmaggal
Lencsés kuszkusszal töltött kápia paprika
Kolokithokeftedes tzatzikivel
Pirított tavaszi tekercs rákkal
Fügelekváros muffin
Póréhagymás csirkecomb vöröslencsepürével
Füstölt tofu sült répával és kuszkusszal
Pestos-zöldborsós tésztasaláta
Új!
Nyulas ravioli gombaszósszal
Kapros spenótkrémleves főtt tojással
Répa-retek-mogyoró saláta
Fokhagymás szardínia mángoldos krumplisalátával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

https://www.traditionrolex.com/1