Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók
2 főre:
- 4 db őszibarack
- 2 el Floriol E-vitamin étolaj
- 4 gombóc vaníliafagyi
- friss menta
- darabolt étcsoki a tálaláshoz
Sült barack vaníliafagyival
Kalória: 423 kcal
A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.
Elkészítés
Elő és elkészítési idő: 10 perc
- Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
- Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.
Tippek
- Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
- Kipróbálhatjuk csokifagyival is!
Allergének
-
laktóz