Sült barack vaníliafagyival
Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók

2 főre:

Sült barack vaníliafagyival

Kalória: 423 kcal

A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
  2. Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.

Tippek

  • Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
  • Kipróbálhatjuk csokifagyival is!

Allergének

  • laktóz

További receptjeink
Bárány muszaka
Francia hagymaleves
Pikáns mézes-mustáros öntet
Farfalle saláta füstölt pisztránggal
Grillezett csirkeszárny petrezselymes olajbogyó salátával
Zöldbabos burgonyaleves sonkával
Szójaszószos pirított tofu zöldségekkel és rizzsel
Zöldség pakora mentás joghurttal és mangószósszal
Patatas bravas és vörösboros chorizo olívabogyóval
Feketeolívás-rozmaringos focaccia
Rebarbarás somlói
Diós-zöldséges tatin kéksajttal
Paradicsomos gratin
Zöldséges muhammara papadammal
Lazac steak cukkini spagettivel
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.