Sült barack vaníliafagyival
Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók

2 főre:

Sült barack vaníliafagyival

Kalória: 423 kcal

A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
  2. Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.

Tippek

  • Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
  • Kipróbálhatjuk csokifagyival is!

Allergének

  • laktóz

További receptjeink
Sült csirkemáj humusszal és kápiasalátával
Pisztáciás egrestorta
Medvehagymás muffin tükörtojással és pirított sonkával
Adventi bonbonok
Házi joghurtfagyi granolával és sült barackkal
Zöldség pakora mentás joghurttal és mangószósszal
Sült céklás almasaláta mézzel pirított kölessel
Chorizós csirkemáj csicseriborsóval
Csicsókakrémleves füstölt lazaccal
Őszi skillet
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Lencsés epersaláta bivalymozzarellával
Tormakrémleves sonkával és főtt tojással
Chorizós-krumplis taco
Fitt zserbó
Sült lazac epres-bazsalikomos salátával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.