Sült barack vaníliafagyival
Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók

2 főre:

Sült barack vaníliafagyival

Kalória: 423 kcal

A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
  2. Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.

Tippek

  • Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
  • Kipróbálhatjuk csokifagyival is!

Allergének

  • laktóz

További receptjeink
Fahéjas-mandulás olívaolaj-torta
Mexikói jalapeno coleslaw
Kapros spenótkrémleves főtt tojással
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Halloumi sajtos bulgursaláta dinnyével és bazsalikommal
Grillezett csirkeszárny petrezselymes olajbogyó salátával
Datolyás-diós rétes
Zöldség pakora mentás joghurttal és mangószósszal
Ratatouille
Meggyes-mandulás krémleves
Lime-os csicseriborsó öntet
Libacomb gyömbéres sült birsalmával
Sült céklás almasaláta mézzel pirított kölessel
Pestos-zöldborsós tésztasaláta
Csicseriborsós édesburgonya főzelék hurkával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.