Sült barack vaníliafagyival
Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók

2 főre:

Sült barack vaníliafagyival

Kalória: 423 kcal

A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
  2. Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.

Tippek

  • Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
  • Kipróbálhatjuk csokifagyival is!

Allergének

  • laktóz

További receptjeink
Gyömbéres keksz
Olivás-rozmaringos frittata
Új!
Adventi bonbonok
Kávés-mandulás muffin
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Grillezett zöldségek mentaszósszal
Sárgabarackos batátakrémleves
Sült céklás rizottó grillsajttal
Sült kecskesajtos spárgasaláta
Törökmogyorós káposztasaláta feta sajttal
Forró sajtmártás
Chorizós-krumplis taco
Kapros spenótkrémleves főtt tojással
Diós-zöldséges tatin kéksajttal
Édesköményes krumplileves
Csicseriborsós édesburgonya főzelék hurkával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.