Sült barack vaníliafagyival
Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók

2 főre:

Sült barack vaníliafagyival

Kalória: 423 kcal

A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
  2. Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.

Tippek

  • Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
  • Kipróbálhatjuk csokifagyival is!

Allergének

  • laktóz

További receptjeink
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Sütőtökös-kelkáposztás farfalle
Sült ratatouille kecskesajttal
Olivás-rozmaringos frittata
Csőben sült sütőtök fűszeres darált hússal töltve
Házi joghurtfagyi granolával és sült barackkal
Halloumi sajtos bulgursaláta dinnyével és bazsalikommal
Friss edamame saláta steakfalatokkal
Paradicsomos gratin
Rizsbundás szilva
Római sali tejfölös öntettel
Kapros-fokhagymás kenyérlángos
Hajdinasaláta sült fetával
Epres banánkenyér
Miso leves
Nyulas ravioli gombaszósszal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.