Sült barack vaníliafagyival
Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók

2 főre:

Sült barack vaníliafagyival

Kalória: 423 kcal

A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
  2. Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.

Tippek

  • Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
  • Kipróbálhatjuk csokifagyival is!

Allergének

  • laktóz

További receptjeink
Csirkés paella
Narancsos-citromfüves pulyka
Pisztáciás panforte
Miso leves
Káposztás mazsolás curry papadammal
Rozmaringos fehérbab-krém
Csicseriborsó fasírt joghurtos céklasalátával
Káposztás fasírtgolyók
Meggyes-mandulás krémleves
Thai tök curry köményes rizzsel
Sült lazac epres-bazsalikomos salátával
Lazac szezámmagkéregben tahinivel és rizzsel
Rizstészta tofuval és gombával
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Bárány muszaka
Csirke yakitori szezámos uborkasalátával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.