Sült barack vaníliafagyival
Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók

2 főre:

Sült barack vaníliafagyival

Kalória: 423 kcal

A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
  2. Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.

Tippek

  • Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
  • Kipróbálhatjuk csokifagyival is!

Allergének

  • laktóz

További receptjeink
Achar csirke curry vadrizzsel
Csokimousse tészta ropogóssal
Tőkehalfilé konfitált édesköménnyel és spenótos krumplipürével
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Mentás grillezett padlizsánsaláta
Csirkés paella
Házi Worcestershire-szósz
Boeuf Bourguignon
Olívás falafel tahini szósszal
Citromfüves tofuburger
Őszi skillet
Spárgakrémleves
Tejcsokis-diós fánk
Tapenád kovászos bagettel
Epres banánkenyér
Csőben sült padlizsános csirke
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.