Sült barack vaníliafagyival
Sült barack vaníliafagyival
Hozzávalók

2 főre:

Sült barack vaníliafagyival

Kalória: 423 kcal

A kicsit levesebb barackok remekül grillezhetők, vaníliafagyival pár pillanat alatt isteni desszertet készíthetünk belőle.

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Hámozzuk meg, majd vágjuk félbe és magozzuk ki a barackokat.
  2. Nagy teflonserpenyőben hevítsünk kevés étolajat, majd pár perc alatt pirítsuk meg a barackok mindkét oldalát. Amint színt kapnak, tálalhatjuk is a gombóc vaníliafagyikkal, friss mentával és kis étcsoki morzsákkal.

Tippek

  • Válasszunk könnyen lehúzható héjú barackot.
  • Kipróbálhatjuk csokifagyival is!

Allergének

  • laktóz

További receptjeink
Thai tök curry köményes rizzsel
Forró sajtmártás
Boeuf Bourguignon
Húsvéti sonkasaláta
Ratatouille
Penne Boscaiola - Favágók tésztája
Sonkás Crepe
Füstös csirke kebab pitával
Paradicsomos gratin
Sütőtökös pogácsa
Gránátalmás bulgursaláta sertésszűzzel
Spenótos nyúlmáj krumplifőzelékkel
Chorizós csirkemáj csicseriborsóval
Bárány muszaka
Szilva chutney
Sütőtökös krumplis gratin
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.