Rukkolás cukordinnye saláta pármai sonkával

Egy fantasztikus páros: lédús dinnye és sós sonka. Idén nyáron sem lehet vele betelni.

279 kCal / adag
15 perc
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A cukordinnyét vágjuk cikkekre, szedjük ki a magjait, majd szeljük le a héját.
  2. Keverjük össze a tányérunkon a megmosott rukkolát, a félbevágott koktélparadicsomokat, a dinnyét, és pár szelet pármai sonkát.
  3. Locsoljuk meg finoman Floriol SALADS extraszűz olívaolajjal, majd hintsük meg friss bazsalikomlevelekkel. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

Tippek

  • Sárgadinnyét is használhatunk a cukordinnye helyett.
  • Érdemes frissen, elkészítés után közvetlenül elfogyasztani!
  • Kevés friss menta is jól harmonizál vele.
Hasonló receptek
Mexikói jalapeno coleslaw
Saláta
Mexikói jalapeno coleslaw
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
Saláta
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
55 perc
378 kCal / adag
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
Saláta
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
10 perc
276 kCal / adag
Link a vágólapra másolva
Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet.

Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.