Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Steak, balzsamecetes sült kelbimbóval
Lime-os csicseriborsó öntet
Grillezett zöldségek mentaszósszal
Sütőtökös-kelkáposztás farfalle
Halloumi sajtos bulgursaláta dinnyével és bazsalikommal
Tőkehal krémsajtos spenóttal
Lencsés epersaláta bivalymozzarellával
Sült céklás rizottó grillsajttal
Sütőtökös farinata
Sütőtökös pogácsa
Almás édes chili szósz
Pirított tavaszi tekercs rákkal
Olívás falafel tahini szósszal
Epres tejpite
Körtés-gyömbéres marha szezámmaggal
Padlizsános piláf
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.