Olívás mangó pop

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

164 kCal / adag
Hozzávalók

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
Hasonló receptek
Sült ratatouille kecskesajttal
Sült ratatouille kecskesajttal
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
Libacomb gyömbéres sült birsalmával
Libacomb gyömbéres sült birsalmával
Link a vágólapra másolva
Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet.

Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.