Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Májgombócleves palacsintatésztával
Spárgás-citromos spagetti
Currys halleves
Császármorzsa narancsszósszal
Zöldbabos burgonyaleves sonkával
Karalábé steak diós pestóval és salátával
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Sült tök és patisszonsaláta quinoával
Cukkinifőzelék bárányfasírttal és fügével
Padlizsános quinoasaláta pirított fenyőmaggal
Sült kecskesajtos spárgasaláta
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
Patatas bravas és vörösboros chorizo olívabogyóval
Achar csirke curry vadrizzsel
Spanyol omlett
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.