Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Mézes-pisztáciás lazac parmezános karfiolpürével
Marhahúsos sütőtöksaláta
Gránátalmás bulgursaláta sertésszűzzel
Currys halleves
Lazac steak cukkini spagettivel
Lazac mazsolás rizzsel és citromszósszal
Zöldséges taco
Spenótos nyúlmáj krumplifőzelékkel
Brokkoli rizottó
Fekete kagyló spagettivel
Fügével és manchego sajttal töltött csirkemell portói mártással
Édesköményes tenger gyümölcsei leves
Rizslisztben rántott mini sajtgolyók
Cukkinis-rozmaringos farinata
Törökmogyorós káposztasaláta feta sajttal
Paradicsomos gratin
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.