Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Kávés-mandulás muffin
Sült csirkemáj humusszal és kápiasalátával
Csirke yakitori szezámos uborkasalátával
Körtés-gyömbéres marha szezámmaggal
Tőkehal krémsajtos spenóttal
Misos-körtés zellerkrémleves
Marhahúsos sütőtöksaláta
Zöldséges muhammara papadammal
Római sali tejfölös öntettel
Rukkolás cukordinnye saláta pármai sonkával
Chorizos csicseriborsó
Csicsókakrémleves füstölt lazaccal
Rusztikus zöldségleves parmezánnal
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
Házi Worcestershire-szósz
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.