Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Kolokithokeftedes tzatzikivel
Sütőtökös-kelkáposztás farfalle
Halloumi sajtos bulgursaláta dinnyével és bazsalikommal
Achar csirke curry vadrizzsel
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Tavaszi hosszan sült csirke posírozott tojással
Olívás brownie
Parmezánbundás borjúszelet újhagymás krumplisalátával
Citromfüves tofuburger
Scsí leves
Currys halleves
Lazac szezámmagkéregben tahinivel és rizzsel
Epres tejpite
Tőkehal krémsajtos spenóttal
Konfitált lazac parmezános karfiolkrémmel
Húsmentes feketebab hamburger
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.