Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Spárgás csigatészta
Ratatouille
Grillezett zöldségek mentaszósszal
Sonkás-sajtos muffin
Spenótos nyúlmáj krumplifőzelékkel
A "legzöldebb" tavaszi krémleves pirított napraforgóval
Új!
Zöldséges muhammara papadammal
Lazac mazsolás rizzsel és citromszósszal
Brokkoli rizottó
Gomba shakshuka
Padlizsános quinoasaláta pirított fenyőmaggal
Sütőben sült fánk
Gyümölcsös-mandulás karácsonyi keksz
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Fügével és manchego sajttal töltött csirkemell portói mártással
Húsmentes feketebab hamburger
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.