Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Sütőtökös krumplis gratin
Konfitált lazac parmezános karfiolkrémmel
Miso leves
Sült lazac epres-bazsalikomos salátával
Csicsókakrémleves füstölt lazaccal
Káposztás mazsolás curry papadammal
Füstölt lazacos-kaviáros mini blini
Spárgakrémleves
Morzsázott hal citromos-kapros krumplisalátával
Gomba shakshuka
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Rizsbundás szilva
Zöldbabos burgonyaleves sonkával
Házi Worcestershire-szósz
Tojásos nokedli paradicsomsalátával
Karalábé steak diós pestóval és salátával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.