Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Sült csirkemáj humusszal és kápiasalátával
Halloumi sajtos bulgursaláta dinnyével és bazsalikommal
Vöröslencse shakshuka
Pirított kel csicseriborsóval és aszalt paradicsommal
Olívás falafel tahini szósszal
Csicsókakrémleves füstölt lazaccal
Tavaszi hosszan sült csirke posírozott tojással
Karalábé steak diós pestóval és salátával
Ősz Ízei Bowl
Csőben sült padlizsános csirke
Szilva chutney
Édesköményes krumplileves
Csicseriborsós édesburgonya főzelék hurkával
Pho leves - Vietnámi húsleves
Ricottás rakott zöldbabos lasagne
Gesztenyés-édesköményes kenyérsaláta sonkával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.