Olívás mangó pop
Olívás mangó pop
Hozzávalók

Olívás mangó pop

Kalória: ~ 164 kcal

Olívás fagyi? IGEN! akár otthon is, percek alatt! 

 

Elkészítés

 

  1. Hámozzátok meg a mangót, majd daraboljátok fel, hogy minél több gyümölcs húst ki tudjatok nyerni belőle. Kapargassátok le a mangó magját is!
  2. Tegyétek egy magas falú edénybe a mangót a mézzel és a Floriol Extraszűz Olívaolajjal együtt, majd pürésítsétek le 5-10 perc alatt, amíg teljesen egyneművé és habossá válik.
  3. Öntsétek házi pálcikás jégkrém formákba a pürét, majd tegyétek a fagyasztóba.
  4. 6-8 óra elteltével fogyaszthatjátok a házi jégkrémet.

 

Tippek

 

  • Kevés mentát is turmixolhattok a mangó mellé!
  • Vagy egy kevés chiliport, ha valaki csípősebben szereti.
  • Elegendő hűtés után fagylaltgéppel is elkészíthetjük a mangópürét.
További receptjeink
Gyümölcsös-mandulás karácsonyi keksz
Fokhagymás-spenótos garnéla
Sült csirkemáj humusszal és kápiasalátával
Kuszkuszos töltött paprika
Sonkás Crepe
Lazacos poke bowl házi majonézzel
Csirke nuggets sütőtökös krumplipürével
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Házi BBQ szósz
Sült ratatouille kecskesajttal
Rizstészta tofuval és gombával
Karalábé steak diós pestóval és salátával
Csicseriborsó fasírt joghurtos céklasalátával
Lazac mazsolás rizzsel és citromszósszal
Tonhal caprese
Spenótos nyúlmáj krumplifőzelékkel
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.