Olajban fagyasztott fűszerek
Olajban fagyasztott fűszerek
Hozzávalók
  • 1 csomag bazsalikom
  • 1 csomag lila bazsalikom
  • 1 csomag petrezselyem
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl Floriol Olívaolaj

Olajban fagyasztott fűszerek

  1. Vágjuk apróra a fűszernövényeket és a fokhagymát úgy, hogy ne keveredjenek össze.
  2. Vegyük elő a jégkockatartót, és szórjunk bele annyi fűszernövényt és kevés fokhagymát, hogy ¾-éig tele legyen.
  3. Töltsük fel a mélyedéseket az olívaolajjal, majd tegyük fagyasztóba!

 

 

További receptjeink
Teriyaki lazac rizstésztával
Meggyes-mandulás krémleves
Káposztás fasírtgolyók
Csirkemell pirított mandulával és sült zöldségekkel
Szilvás-csokis torta
Fitt zserbó
Spárgás-citromos spagetti
Új!
Édesköményes tenger gyümölcsei leves
Datolyás-diós rétes
Kapros-fokhagymás kenyérlángos
Káposztás mazsolás curry papadammal
Bárány muszaka
Diós-kecskesajtos palacsinta körtével és rukkolával
Répás mungóbab saláta
Penne Boscaiola - Favágók tésztája
Grillezett csirkeszárny petrezselymes olajbogyó salátával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.