https://www.traditionrolex.com/1

Epres spenótsaláta fetával
Epres spenótsaláta fetával
Epres spenótsaláta fetával
Hozzávalók

2 főre

  • 100 g bébispenót
  • 200 g eper
  • 100 g feta sajt
  • 2-3 ek Floriol E-Vitamin étolaj
  • negyed citrom leve
  • balzsamecet
  • só, bors

Epres spenótsaláta fetával

Kalória: 232 kcal

Az eper nem csak az édességekbe kiváló: színben és ízben is remekül illik a legtöbb salátához. Ebben a szezonban próbáljuk ki sósan is!

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Mossuk meg alaposan az epret és a spenótot, majd szárítsuk le.
  2. Daraboljuk fel az epret és a fetasajtot falatnyi kockákra.
  3. Egy salátás tálban forgassuk össze az epret és a spenótot a sajttal. Facsarjuk rá a citrom levét, majd keverjük össze némi Floriol E-vitamin olajjal. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és tálaljuk pár csepp balzsamecettel.

Tippek:

  • Kevés friss bazsalikommal is feldobhatjuk a salátát!
  • Próbáljuk ki az epret más salátákhoz is!
  • Még finomabb lesz a sali, ha kevés pirított mandulával hintjük meg tálaláskor.

Allergének

  • laktóz
További receptjeink
Császármorzsa narancsszósszal
Pirított kel csicseriborsóval és aszalt paradicsommal
Házi Worcestershire-szósz
Konfitált lazac parmezános karfiolkrémmel
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Lime-os csicseriborsó öntet
Diós-Csokis keksz
Húsgolyók édeskömény salátával
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Kókusztejes vajbabfőzelék
Vegán töltött káposzta
Currys halleves
Sült csirkemáj humusszal és kápiasalátával
Zöldséges taco
Kovászos uborkakrémleves
Őszi skillet
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

https://www.traditionrolex.com/1