https://www.traditionrolex.com/1

Epres spenótsaláta fetával
Epres spenótsaláta fetával
Epres spenótsaláta fetával
Hozzávalók

2 főre

  • 100 g bébispenót
  • 200 g eper
  • 100 g feta sajt
  • 2-3 ek Floriol E-Vitamin étolaj
  • negyed citrom leve
  • balzsamecet
  • só, bors

Epres spenótsaláta fetával

Kalória: 232 kcal

Az eper nem csak az édességekbe kiváló: színben és ízben is remekül illik a legtöbb salátához. Ebben a szezonban próbáljuk ki sósan is!

Elkészítés

Elő és elkészítési idő: 10 perc

  1. Mossuk meg alaposan az epret és a spenótot, majd szárítsuk le.
  2. Daraboljuk fel az epret és a fetasajtot falatnyi kockákra.
  3. Egy salátás tálban forgassuk össze az epret és a spenótot a sajttal. Facsarjuk rá a citrom levét, majd keverjük össze némi Floriol E-vitamin olajjal. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, és tálaljuk pár csepp balzsamecettel.

Tippek:

  • Kevés friss bazsalikommal is feldobhatjuk a salátát!
  • Próbáljuk ki az epret más salátákhoz is!
  • Még finomabb lesz a sali, ha kevés pirított mandulával hintjük meg tálaláskor.

Allergének

  • laktóz
További receptjeink
Patatas bravas és vörösboros chorizo olívabogyóval
Sült barack vaníliafagyival
Paradicsomos gratin
Nyári bableves bulgurral
Sütőtökös csirkecurry
Diós-Csokis keksz
Tonhal caprese
Répás mungóbab saláta
Penne Boscaiola - Favágók tésztája
Olívás brownie
Csirkés paella
Olasz (húsvéti) pite sonkával
Fehérbab saláta ricottával és céklasteakkel
Mexikói jalapeno coleslaw
Szilva chutney
Libacomb gyömbéres sült birsalmával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

https://www.traditionrolex.com/1