Cézár öntet

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

200 kCal / adag
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
Hasonló receptek
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Marhahúsos sütőtöksaláta
Marhahúsos sütőtöksaláta
Tavaszi hosszan sült csirke posírozott tojással
Tavaszi hosszan sült csirke posírozott tojással
Link a vágólapra másolva
Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet.

Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.