Cézár öntet

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

200 kCal / adag
5 perc
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol VITAMINS étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol SALADS extraszűz olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
Hasonló receptek
Házi Worcestershire-szósz
Szósz
Házi Worcestershire-szósz
200 perc
117 kCal / adag
Szilva chutney
Szósz
Szilva chutney
160 perc
171 kCal / adag
Lime-os csicseriborsó öntet
Szósz
Lime-os csicseriborsó öntet
10 perc
167 kCal / adag
Link a vágólapra másolva
Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet.

Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.