Cézár öntet
Cézár öntet
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

Cézár öntet

Kalória: ~ 200 kcal

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
További receptjeink
Olasz (húsvéti) pite sonkával
Tormakrémleves sonkával és főtt tojással
Steak, balzsamecetes sült kelbimbóval
Mákos barchesz
Zablisztes ropi
Francia hagymaleves
Gyümölcsös-mandulás karácsonyi keksz
Cukkini lasagne
Bárány muszaka
Mandulás-zsályás muffin
Szilvás-csokis torta
Csirkemell pirított mandulával és sült zöldségekkel
Húsmentes feketebab hamburger
Scsí leves
Ratatouille
Mustáros malacpofa lencsével
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.