Cézár öntet
Cézár öntet
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

Cézár öntet

Kalória: ~ 200 kcal

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
További receptjeink
Karalábé steak diós pestóval és salátával
Pikáns mézes-mustáros öntet
Kapros spenótkrémleves főtt tojással
Fahéjas-mandulás olívaolaj-torta
Sütőtökös-kelkáposztás farfalle
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
Tormakrémleves sonkával és főtt tojással
Mini Margherita pizza
Datolyás-diós rétes
Csőben sült sütőtök fűszeres darált hússal töltve
Gyömbéres keksz
Fitt zserbó
Grillezett csirkeszárny petrezselymes olajbogyó salátával
Chorizos csicseriborsó
Húsvéti sonkasaláta
Libacomb gyömbéres sült birsalmával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.