Cézár öntet
Cézár öntet
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

Cézár öntet

Kalória: ~ 200 kcal

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
További receptjeink
Pisztáciás panforte
Répás mungóbab saláta
Törökmogyorós káposztasaláta feta sajttal
Nápolyi karneváli ricotta torta
Achar csirke curry vadrizzsel
Gesztenyés-édesköményes kenyérsaláta sonkával
Sütőtökös cupcake almaszósszal
Mézes-pisztáciás lazac parmezános karfiolpürével
Lencsés epersaláta bivalymozzarellával
Tonhal caprese
Narancsos-citromfüves pulyka
Lazac szezámmagkéregben tahinivel és rizzsel
Csirke mákos bundában hajdinával és salátával
Fokhagymás szardínia mángoldos krumplisalátával
Spenótos újkrumpli saláta makrélával
Citromos fehérbableves parmezánnal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.