Cézár öntet
Cézár öntet
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

Cézár öntet

Kalória: ~ 200 kcal

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
További receptjeink
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
Édesköményes krumplileves
Lazacos zsemle tükörtojással és friss zöldségekkel
Diós-zöldséges tatin kéksajttal
Csicseriborsó fasírt joghurtos céklasalátával
Fehérbab saláta ricottával és céklasteakkel
Házi BBQ szósz
Bazsalikomos cukkinikrémleves cseresznyével
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Köményes burgonyakrémleves burgonyachipsszel
Rebarbarás somlói
Pisztáciás egrestorta
Sült céklás almasaláta mézzel pirított kölessel
Lazac mazsolás rizzsel és citromszósszal
Sárgabarackos batátakrémleves
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.