https://www.traditionrolex.com/1

Cézár öntet
Cézár öntet
Cézár öntet
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

Cézár öntet

Kalória: ~ 200 kcal

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
További receptjeink
Szilvás-csokis torta
Fitt zserbó
Diós-spenótos galette
Római sali tejfölös öntettel
Mapo Tofu
Csőben sült sütőtök fűszeres darált hússal töltve
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
Őszi skillet
Rukkolás cukordinnye saláta pármai sonkával
Sütőben sült fánk
Póréhagymás csirkecomb vöröslencsepürével
Zöldséges muhammara papadammal
Meggy sorbet pisztáciás keksszel
Sárgabarackos batátakrémleves
Scsí leves
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

https://www.traditionrolex.com/1