Cézár öntet
Cézár öntet
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

Cézár öntet

Kalória: ~ 200 kcal

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
További receptjeink
Mentás borsókrémleves
Tojásos nokedli paradicsomsalátával
Málnás piskótatorta
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Olasz (húsvéti) pite sonkával
Lazac szőlőchutneyval
Forró sajtmártás
Sütőben sült fánk
Hajdinasaláta sült fetával
Datolyás-diós rétes
Fetasajtos-spenótos kölespite
Zöldség pakora mentás joghurttal és mangószósszal
Lencsés kuszkusszal töltött kápia paprika
Póréhagymás csirkecomb vöröslencsepürével
Sütőtökös krumplis gratin
Diós-zöldséges tatin kéksajttal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.