Cézár öntet
Cézár öntet
Hozzávalók

HOZZÁVALÓK 2 ADAGHOZ

Cézár öntet

Kalória: ~ 200 kcal

Egy klasszikus öntet, amivel nem lehet mellélőni. Éppen ezért érdemes megtanulni, hogyan készül!

ELKÉSZÍTÉS

  1. Tegyük magas falú edénybe a tojást, a mustárt, a szardellát, a csipet sót és a Floriol E-vitamin étolajat, majd botmixerrel keverjük teljesen egyneművé.
  2. Adjuk hozzá a Floriol Extra Szűz Olívaolajat, a joghurtot és a fél citrom levét, majd keverjük tovább egészen selymesre.
  3. Sózzuk utólag ízlés szerint!

TIPPEK

  • Félgerezdnyi fokhagymát is turmixolhatunk a mártáshoz.
  • Joghurt helyett használhatunk ugyanannyi húsleves alaplét is!

ALLERGÉNEK

  • tojás
  • laktóz
További receptjeink
Házi Worcestershire-szósz
Füstölt tofu sült répával és kuszkusszal
Csirkemell pirított mandulával és sült zöldségekkel
Pirított tavaszi tekercs rákkal
Tejfölös nyúlraguleves
Körtés-diós pite
Thai tök curry köményes rizzsel
Csicsókakrémleves füstölt lazaccal
Perui quinoás avokádósaláta
Francia hagymaleves
Gyömbéres keksz
Meggyes-mandulás krémleves
Házi granola szelet
Köményes burgonyakrémleves burgonyachipsszel
Epres banánkenyér
Francia hagymaleves
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.