Adventi bonbonok
Hozzávalók
30-45 bonbon mérettől függően
- 2 tábla 85%-os étcsoki
- 2 ek Floriol POWER étolaj
- darabolt mogyoró
- liofilizált málna
- fehér csoki pasztilla
Adventi bonbonok
A bonbon szuper karácsonyi ajándék lehet, ráadásul nagyon jól variálható! Könnyedén készíthetünk mindenkinek olyat, ami a kedvére való.
Elkészítés
- Vízgőz felett olvasszuk fel az étcsokit, majd öntsük hozzá a Foriol POWER étolajat, és keverjük simára!
- Közben vegyünk elő egy szilikon jégkocka vagy bonbon formát.
- Aprítsuk fel a mogyorót. Tegyünk egy tálkába minden hozzávalót, hogy kéznél legyenek.
- Töltsük fel félig a formákat a még meleg csokival.
- Szórjunk bele ízlés szerint a töltelékekből.
- Utána töltsük fel mindegyiket a maradék csokival, míg meg nem telnek a formák.
- Tegyük az egészet a hűtőbe minimum 2-3 órára, ezután pedig szedjük ki óvatosan a bonbonokat a tálkából.
Allergének
- tej
- mogyorófélék
Tippek
- Használhatunk fehér csokit is, illetve feketét és fehéret vegyesen.
- Tölthetünk bele bármilyen más magot, vagy akár színes cukorkákat is.
- A bonbonok könnyen olvadnak, így nem árt őket selyempapírba csomagolni.