Adventi bonbonok
Adventi bonbonok
Hozzávalók

30-45 bonbon mérettől függően

  • darabolt mogyoró
  • liofilizált málna
  • fehér csoki pasztilla

Adventi bonbonok

A bonbon szuper karácsonyi ajándék lehet, ráadásul nagyon jól variálható! Könnyedén készíthetünk mindenkinek olyat, ami a kedvére való.

Elkészítés

  1. Vízgőz felett olvasszuk fel az étcsokit, majd öntsük hozzá a Foriol POWER étolajat, és keverjük simára!
  2. Közben vegyünk elő egy szilikon jégkocka vagy bonbon formát.
  3. Aprítsuk fel a mogyorót. Tegyünk egy tálkába minden hozzávalót, hogy kéznél legyenek.
  4. Töltsük fel félig a formákat a még meleg csokival.
  5. Szórjunk bele ízlés szerint a töltelékekből.
  6. Utána töltsük fel mindegyiket a maradék csokival, míg meg nem telnek a formák.
  7. Tegyük az egészet a hűtőbe minimum 2-3 órára, ezután pedig szedjük ki óvatosan a bonbonokat a tálkából.

Allergének

  • tej
  • mogyorófélék

Tippek

  • Használhatunk fehér csokit is, illetve feketét és fehéret vegyesen.
  • Tölthetünk bele bármilyen más magot, vagy akár színes cukorkákat is.
  • A bonbonok könnyen olvadnak, így nem árt őket selyempapírba csomagolni.
További receptjeink
Zablisztes ropi
Sütőtökös cupcake almaszósszal
Zöldbabos burgonyaleves sonkával
Olívás brownie
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Ősz Ízei Bowl
Csirke nuggets sütőtökös krumplipürével
Pirított kel csicseriborsóval és aszalt paradicsommal
Mandulás-zsályás muffin
Mini Margherita pizza
Epres spenótsaláta fetával
Rákkrémleves parmezánchipsszel
Parmezánbundás borjúszelet újhagymás krumplisalátával
Füstölt lazacos-kaviáros mini blini
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Pisztáciás panforte
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.