Adventi bonbonok
Adventi bonbonok
Hozzávalók

30-45 bonbon mérettől függően

  • darabolt mogyoró
  • liofilizált málna
  • fehér csoki pasztilla

Adventi bonbonok

A bonbon szuper karácsonyi ajándék lehet, ráadásul nagyon jól variálható! Könnyedén készíthetünk mindenkinek olyat, ami a kedvére való.

Elkészítés

  1. Vízgőz felett olvasszuk fel az étcsokit, majd öntsük hozzá a Foriol POWER étolajat, és keverjük simára!
  2. Közben vegyünk elő egy szilikon jégkocka vagy bonbon formát.
  3. Aprítsuk fel a mogyorót. Tegyünk egy tálkába minden hozzávalót, hogy kéznél legyenek.
  4. Töltsük fel félig a formákat a még meleg csokival.
  5. Szórjunk bele ízlés szerint a töltelékekből.
  6. Utána töltsük fel mindegyiket a maradék csokival, míg meg nem telnek a formák.
  7. Tegyük az egészet a hűtőbe minimum 2-3 órára, ezután pedig szedjük ki óvatosan a bonbonokat a tálkából.

Allergének

  • tej
  • mogyorófélék

Tippek

  • Használhatunk fehér csokit is, illetve feketét és fehéret vegyesen.
  • Tölthetünk bele bármilyen más magot, vagy akár színes cukorkákat is.
  • A bonbonok könnyen olvadnak, így nem árt őket selyempapírba csomagolni.
További receptjeink
Olívás mangó pop
Csirkés paella
Angol reggeli
Bárány muszaka
Rukkolás cukordinnye saláta pármai sonkával
Diós-zöldséges tatin kéksajttal
Tom Kha Ghai
Málnás piskótatorta
Libacomb gyömbéres sült birsalmával
Lazacos poke bowl házi majonézzel
Medvehagymás muffin tükörtojással és pirított sonkával
Spanyol omlett
Morzsázott hal citromos-kapros krumplisalátával
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Citromos fehérbableves parmezánnal
Sütőtökös csirkecurry
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.