A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Édesköményes krumplileves
Tonhal caprese
Halloumi sajtos bulgursaláta dinnyével és bazsalikommal
Répa-retek-mogyoró saláta
Spárgakrémleves
Csirke korma rizzsel
Mentás borsókrémleves
Brokkoli rizottó
Sült céklás rizottó grillsajttal
Spenótos újkrumpli saláta makrélával
Sült karfiol bulgurral és gránátalmával
Húsmentes feketebab hamburger
Mini Margherita pizza
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Sült tök és patisszonsaláta quinoával
Kapros spenótkrémleves főtt tojással
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.