A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Kapros-fokhagymás kenyérlángos
Olasz (húsvéti) pite sonkával
Csirke mákos bundában hajdinával és salátával
Sárgabarackos batátakrémleves
Mentás borsókrémleves
Vöröslencse shakshuka
Morzsázott hal citromos-kapros krumplisalátával
Olívás falafel tahini szósszal
Káposztás fasírtgolyók
Törökmogyorós káposztasaláta feta sajttal
Mini lángos falatok
Császármorzsa narancsszósszal
Gyümölcsös-mandulás karácsonyi keksz
Olajban fagyasztott fűszerek
Cukkinifőzelék bárányfasírttal és fügével
Rizslisztben rántott mini sajtgolyók
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.