A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Sült céklás rizottó grillsajttal
Zöldséges muhammara papadammal
Szójaszószos pirított tofu zöldségekkel és rizzsel
Karalábé steak diós pestóval és salátával
Mandulás-zsályás muffin
A "legzöldebb" tavaszi krémleves pirított napraforgóval
Chorizós-krumplis taco
Parmezánbundás borjúszelet újhagymás krumplisalátával
Csirke mákos bundában hajdinával és salátával
Friss edamame saláta steakfalatokkal
Olívás falafel tahini szósszal
Sütőtökös krumplis gratin
Diós-spenótos galette
Spenótos polenta juhtúróval
Lencsés epersaláta bivalymozzarellával
Füstös csirke kebab pitával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.