A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Édesköményes tenger gyümölcsei leves
Répás mungóbab saláta
Rozmaringos fehérbab-krém
Lime-os csicseriborsó öntet
Marhahúsos sütőtöksaláta
Fahéjas-mandulás olívaolaj-torta
Mákos barchesz
Sütőtökös pogácsa
Törökmogyorós káposztasaláta feta sajttal
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Patatas bravas és vörösboros chorizo olívabogyóval
Csirke korma rizzsel
Lencsés epersaláta bivalymozzarellával
Epres spenótsaláta fetával
Sült céklás almasaláta mézzel pirított kölessel
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.