https://www.traditionrolex.com/1

A házi chips titkai
A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Grillezett zöldségek mentaszósszal
Csicseriborsó fasírt joghurtos céklasalátával
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
Padlizsános quinoasaláta pirított fenyőmaggal
Paradicsomos gratin
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Pestós görögjoghurt öntet
Fügés-csokis energiagolyó
Sült tök és patisszonsaláta quinoával
Füstös csirke kebab pitával
Csicseriborsós édesburgonya főzelék hurkával
Spenótos tofu-paneer
Sült csirkemáj humusszal és kápiasalátával
Rizsbundás szilva
Finn lazacleves
Gesztenyés-édesköményes kenyérsaláta sonkával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

https://www.traditionrolex.com/1