A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Zöldhagymás-kecskesajtos frittata
Káposztás fasírtgolyók
Padlizsános quinoasaláta pirított fenyőmaggal
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Hajdinasaláta sült fetával
Zöldséges taco
Édesköményes krumplileves
Epres spenótsaláta fetával
Konfitált lazac parmezános karfiolkrémmel
Citromfüves tofuburger
Spenótos nyúlmáj krumplifőzelékkel
Brokkoli rizottó
Tormakrémes-lazacos kréker
Cukkinis-rozmaringos farinata
Olívás brownie
Fitt zserbó
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.