A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Sonkás Crepe
Csirke nuggets sütőtökös krumplipürével
Pho leves - Vietnámi húsleves
Diós-spenótos galette
Gomba shakshuka
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Achar csirke curry vadrizzsel
Nyulas ravioli gombaszósszal
Chorizós-krumplis taco
Spenótos nyúlmáj krumplifőzelékkel
Őszi skillet
Kókusztejes sárgaborsófőzelék zöld fasírttal
Csőben sült padlizsános csirke
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
Boeuf Bourguignon
Grillezett zöldségek mentaszósszal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.