A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Epres banánkenyér
Olívaolajos málnás piskótatorta
Ratatouille
Szilvás-csokis torta
Kolokithokeftedes tzatzikivel
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Spenótos nyúlmáj krumplifőzelékkel
Patatas bravas és vörösboros chorizo olívabogyóval
Spárgás csigatészta
Mini lángos falatok
Füstölt lazacos-kaviáros mini blini
Szilva chutney
Házi joghurtfagyi granolával és sült barackkal
Sütőtökös-kelkáposztás farfalle
Diós-Csokis keksz
Rizstészta tofuval és gombával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.