A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Penne Boscaiola - Favágók tésztája
Olívás mangó pop
Füstölt tofu sült répával és kuszkusszal
Rizstészta tofuval és gombával
Epres banánkenyér
Házi joghurtfagyi granolával és sült barackkal
Lazacos zsemle tükörtojással és friss zöldségekkel
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Lazac mazsolás rizzsel és citromszósszal
Vöröslencse shakshuka
Mentás-korianderes grillezett kukoricasaláta
Chorizós csirkemáj csicseriborsóval
Vöröstonhal és krumplisaláta fekete retekkel
Friss edamame saláta steakfalatokkal
Tejcsokis-diós fánk
Gombás-fenyőmagos vadrizs saláta
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.