A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Házi BBQ szósz
Mustáros malacpofa lencsével
Kuszkuszos töltött paprika
Káposztás fasírtgolyók
Mákos barchesz
Francia hagymaleves
Húsmentes feketebab hamburger
Ratatouille
Citromos fehérbableves parmezánnal
Marhahúsos sütőtöksaláta
Gyömbéres keksz
Mini lángos falatok
Olajban fagyasztott fűszerek
Fehérbab saláta ricottával és céklasteakkel
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
Spárgás csigatészta
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.