A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Teriyaki lazac rizstésztával
Bazsalikomos cukkinikrémleves cseresznyével
Lazac mazsolás rizzsel és citromszósszal
Sütőtökös pogácsa
Füstös csirke kebab pitával
Pestos-zöldborsós tésztasaláta
Chorizós-krumplis taco
Tormakrémes-lazacos kréker
Keleti marhasaláta
Vöröslencse shakshuka
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Brokkoli rizottó
Tapenád kovászos bagettel
Új!
Mentás grillezett padlizsánsaláta
Új!
Húsvéti sonkasaláta
Lencsés kuszkusszal töltött kápia paprika
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.