A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Pestos-zöldborsós tésztasaláta
Lazac mazsolás rizzsel és citromszósszal
Édesköményes tenger gyümölcsei leves
Steak, balzsamecetes sült kelbimbóval
Pikáns mézes-mustáros öntet
Meggy sorbet pisztáciás keksszel
Répa-retek-mogyoró saláta
Paradicsomos gratin
Kapros-fokhagymás kenyérlángos
Tormakrémes-lazacos kréker
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Chorizos csicseriborsó
Francia hagymaleves
Diós-spenótos galette
Diós-kecskesajtos palacsinta körtével és rukkolával
Lazac szezámmagkéregben tahinivel és rizzsel
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.