A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Kókusztejes vajbabfőzelék
Diós-kecskesajtos palacsinta körtével és rukkolával
Libacomb gyömbéres sült birsalmával
Póréhagymás csirkecomb vöröslencsepürével
Kurkumás-almás sárgarépakrémleves
Füstölt tofu sült répával és kuszkusszal
Törökmogyorós káposztasaláta feta sajttal
Szójaszószos pirított tofu zöldségekkel és rizzsel
Sült tök és patisszonsaláta quinoával
Sütőtökös muffin almás karamellel
Adventi bonbonok
Csirke mákos bundában hajdinával és salátával
Rakott sajtos-tejszínes tepsis csirke
Cukkini lasagne
Diós-Csokis keksz
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.