A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Sonkás Crepe
Húsvéti sonkasaláta
Új!
Achar csirke curry vadrizzsel
Mustáros malacpofa lencsével
Gombás-fenyőmagos vadrizs saláta
Fitt zserbó
Konfitált lazac parmezános karfiolkrémmel
Sütőtökös csirkecurry
Pho leves - Vietnámi húsleves
Diós-spenótos galette
Répa-retek-mogyoró saláta
Répás mungóbab saláta
Házi BBQ szósz
Csirke yakitori szezámos uborkasalátával
Káposztás mazsolás curry papadammal
Diós-Csokis keksz
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.