A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Olajban fagyasztott fűszerek
Tojásos nokedli paradicsomsalátával
Füstölt lazacos-kaviáros mini blini
Húsvéti sonkasaláta
Parmezánbundás borjúszelet újhagymás krumplisalátával
Miso leves
Perui quinoás avokádósaláta
Fetasajtos-spenótos kölespite
Achar csirke curry vadrizzsel
Mentás grillezett padlizsánsaláta
Epres tejpite
Thai tök curry köményes rizzsel
Diós-spenótos galette
Mentás borsókrémleves
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Csicseriborsós édesburgonya főzelék hurkával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.