A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Meggy sorbet pisztáciás keksszel
Meggyes-mandulás krémleves
Pestós lazac fehérbab gratinnal
Sütőben sült fánk
Törökmogyorós káposztasaláta feta sajttal
Kapros-fokhagymás kenyérlángos
Currys halleves
Mentás-korianderes grillezett kukoricasaláta
Friss edamame saláta steakfalatokkal
Tom Kha Ghai
Keleti marhasaláta
Fahéjas-mandulás olívaolaj-torta
Pirított kel csicseriborsóval és aszalt paradicsommal
Kókusztejes sárgaborsófőzelék zöld fasírttal
Lazac szőlőchutneyval
Májgombócleves palacsintatésztával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.