A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Chorizós-krumplis taco
Pirított kel csicseriborsóval és aszalt paradicsommal
Császármorzsa narancsszósszal
Misos-körtés zellerkrémleves
Tojásos nokedli paradicsomsalátával
Scsí leves
Vöröslencse shakshuka
Spenótos-gombás zöldségvagdalt friss salátával
Mini lángos falatok
Füstölt tofu sült répával és kuszkusszal
Rebarbarás somlói
Thai tök curry köményes rizzsel
Morzsázott hal citromos-kapros krumplisalátával
Grillezett pisztráng zellersalátával
Patatas bravas és vörösboros chorizo olívabogyóval
Spenótos tofu-paneer
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.