A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Grillezett csirkeszárny petrezselymes olajbogyó salátával
Szilvás-csokis torta
Pestós lazac fehérbab gratinnal
Tapenád kovászos bagettel
Gesztenyés-édesköményes kenyérsaláta sonkával
Tökfőzelék cukkini ropogóssal
Olívaolajos málnás piskótatorta
Francia hagymaleves
Sült tök és patisszonsaláta quinoával
Mentás grillezett padlizsánsaláta
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Áfonyás-ricottás tepsis süti
Húsmentes feketebab hamburger
Sütőtökös pogácsa
Mexikói jalapeno coleslaw
Miso leves
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.