A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Francia hagymaleves
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Medvehagymás muffin tükörtojással és pirított sonkával
Zöldség pakora mentás joghurttal és mangószósszal
Epres spenótsaláta fetával
Szójaszószos pirított tofu zöldségekkel és rizzsel
Cukkinifőzelék bárányfasírttal és fügével
Rebarbarás somlói
Töltött hokkaido tök
Új!
Grillezett csirkeszárny petrezselymes olajbogyó salátával
Csirke mákos bundában hajdinával és salátával
Halloumi sajtos bulgursaláta dinnyével és bazsalikommal
Nápolyi karneváli ricotta torta
Mini lángos falatok
Káposztás fasírtgolyók
Citromos fehérbableves parmezánnal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.