A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Édesköményes krumplileves
Lencsés epersaláta bivalymozzarellával
Gesztenyés-édesköményes kenyérsaláta sonkával
Paradicsomos gratin
Csőben sült padlizsános csirke
Kókusztejes vajbabfőzelék
Mandulás narancstorta
Narancsos-citromfüves pulyka
Cukkinis-rozmaringos farinata
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Pestós görögjoghurt öntet
Rukkolás cukordinnye saláta pármai sonkával
Olívaolajos málnás piskótatorta
Libacomb gyömbéres sült birsalmával
Adventi bonbonok
Húsvéti sonkasaláta
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.