A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Epres tejpite
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Feketeolívás-rozmaringos focaccia
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
Káposztás mazsolás curry papadammal
Tejfölös nyúlraguleves
Császármorzsa narancsszósszal
Sült ratatouille kecskesajttal
Zöldséges taco
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Fahéjas-mandulás olívaolaj-torta
Borsófőzelék pulykafasírttal
Lazac szőlőchutneyval
Marhahúsos sütőtöksaláta
Scsí leves
Fokhagymás szardínia mángoldos krumplisalátával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.