A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Padlizsános csirkepörkölt kuszkusszal
Sonkás-sajtos muffin
Fügés-csokis energiagolyó
Diós-zöldséges tatin kéksajttal
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Cukkini lasagne
Mini lángos falatok
Olívás mangó pop
Sonkás Crepe
Morzsázott hal citromos-kapros krumplisalátával
Húsvéti sonkasaláta
Lazacos poke bowl házi majonézzel
Tormakrémes-lazacos kréker
Zöldhagymás-kecskesajtos frittata
Spanyol omlett
Rizstészta tofuval és gombával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.