A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Olívaolajos málnás piskótatorta
Borsófőzelék pulykafasírttal
Spenótos tofu-paneer
Tejfölös nyúlraguleves
Zöldséges muhammara papadammal
Répa-retek-mogyoró saláta
Friss edamame saláta steakfalatokkal
Nyári bableves bulgurral
Répás mungóbab saláta
Rizstészta tofuval és gombával
Ötfűszeres hokkaido tökkrémleves pirított bulgurral
Friss sajtos - fügés spenótsaláta
Sült kecskesajtos spárgasaláta
Marhahúsos sütőtöksaláta
Nyulas ravioli gombaszósszal
Tojásos nokedli paradicsomsalátával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.