https://www.traditionrolex.com/1

A házi chips titkai
A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Mákos barchesz
Fahéjas-mandulás olívaolaj-torta
Misos-körtés zellerkrémleves
Nyulas ravioli gombaszósszal
Currys halleves
Káposztás fasírtgolyók
Patatas bravas és vörösboros chorizo olívabogyóval
Zablisztes ropi
Bazsalikomos cukkinikrémleves cseresznyével
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
Zöldség pakora mentás joghurttal és mangószósszal
Gombás-fenyőmagos vadrizs saláta
Fügelekváros muffin
Meggyes-mandulás krémleves
Ricottás rakott zöldbabos lasagne
Májgombócleves palacsintatésztával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

https://www.traditionrolex.com/1