A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Szilva chutney
Rozmaringos fehérbab-krém
Mini lángos falatok
Rizslisztben rántott mini sajtgolyók
Nápolyi karneváli ricotta torta
Vöröslencse shakshuka
Spanyol omlett
Farfalle saláta füstölt pisztránggal
Édesköményes tenger gyümölcsei leves
Szójaszószos pirított tofu zöldségekkel és rizzsel
Házi Worcestershire-szósz
Ratatouille
Házi granola szelet
Pisztáciás egrestorta
Rostoncsirke mangónézes gőzbuciban
Rákkrémleves parmezánchipsszel
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.