A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Olivás-rozmaringos frittata
Csőben sült sütőtök fűszeres darált hússal töltve
Pestos-zöldborsós tésztasaláta
Mandulás narancstorta
Zöldséges muhammara papadammal
Feketeolívás-rozmaringos focaccia
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Lazac szőlőchutneyval
Gránátalmás bulgursaláta sertésszűzzel
Zöldség pakora mentás joghurttal és mangószósszal
Sütőtökös krumplis gratin
Padlizsános csirkepörkölt kuszkusszal
Friss edamame saláta steakfalatokkal
Mákos barchesz
Padlizsános piláf
Chorizos csicseriborsó
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.