A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Marhahúsos sütőtöksaláta
Mexikói jalapeno coleslaw
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Hajdinasaláta sült fetával
Vöröstonhal és krumplisaláta fekete retekkel
Olajban fagyasztott fűszerek
Rizstészta tofuval és gombával
Húsmentes feketebab hamburger
Sült tök és patisszonsaláta quinoával
Spenótos nyúlmáj krumplifőzelékkel
Sült kecskesajtos spárgasaláta
Grillezett pisztráng zellersalátával
Teriyaki lazac rizstésztával
Csirke mákos bundában hajdinával és salátával
Ratatouille
Körtés-gyömbéres marha szezámmaggal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.