A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Füstös csirke kebab pitával
Vegán töltött káposzta
Spenótos polenta juhtúróval
Nyúlvadas teljes kiőrlésű zsemlegombóccal
Pirított tavaszi tekercs rákkal
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Nyulas ravioli gombaszósszal
Fokhagymás szardínia mángoldos krumplisalátával
Pho leves - Vietnámi húsleves
Sonkás Crepe
Sárgabarackos batátakrémleves
Csirke korma rizzsel
Perui quinoás avokádósaláta
Csőben sült sütőtök fűszeres darált hússal töltve
Epres banánkenyér
Csirke yakitori szezámos uborkasalátával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.