A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Meggy sorbet pisztáciás keksszel
Sütőtökös-kelkáposztás farfalle
Tormakrémes-lazacos kréker
Olívás mangó pop
Sütőtökös farinata
Forró sajtmártás
Csőben sült padlizsános csirke
Brokkoli rizottó
Tavaszi hosszan sült csirke posírozott tojással
Achar csirke curry vadrizzsel
Teriyaki lazac rizstésztával
Konfitált lazac parmezános karfiolkrémmel
Mentás grillezett padlizsánsaláta
Mandulás narancstorta
Sütőtökös muffin almás karamellel
Zöldbabos burgonyaleves sonkával
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.