A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Ősz Ízei Bowl
Fokhagymás-spenótos garnéla
Pisztáciás egrestorta
Diós-spenótos galette
Káposztás mazsolás curry papadammal
Pikáns mézes-mustáros öntet
Chorizós-krumplis taco
Mákos barchesz
Citromos fehérbableves parmezánnal
Achar csirke curry vadrizzsel
Scsí leves
Feketeolívás-rozmaringos focaccia
Fekete kagyló spagettivel
Fügés-csokis energiagolyó
Sült céklás almasaláta mézzel pirított kölessel
Lazacos poke bowl házi majonézzel
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.