A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Currys halleves
Forró sajtmártás
Sütőtökös csirkecurry
A "legzöldebb" tavaszi krémleves pirított napraforgóval
Tavaszi spárgasaláta grillezett halloumival
Gránátalmás bulgursaláta sertésszűzzel
Olajban fagyasztott fűszerek
Meggy sorbet pisztáciás keksszel
Diós-Csokis keksz
Pisztáciás egrestorta
Csirke nuggets sütőtökös krumplipürével
Kókusztejes sárgaborsófőzelék zöld fasírttal
Zöldséges taco
Csirke korma rizzsel
Adventi bonbonok
Lazac szőlőchutneyval
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.