A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Csicseriborsós céklasaláta juhtúróval
Sült tök és patisszonsaláta quinoával
Forró sajtmártás
Tejfölös nyúlraguleves
Rusztikus zöldségleves parmezánnal
Sütőtökös muffin almás karamellel
Fügelekváros muffin
Tom Kha Ghai
Csirke nuggets sütőtökös krumplipürével
Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött pulykamell céklás tojássalátával
Olivás-rozmaringos frittata
Diós-zöldséges tatin kéksajttal
Zöldhagymás-kecskesajtos frittata
Miso leves
Penne Boscaiola - Favágók tésztája
Nyári bableves bulgurral
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.