A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Zablisztes ropi
Hajdinasaláta sült fetával
Tökfőzelék cukkini ropogóssal
Friss edamame saláta steakfalatokkal
Grillezett zöldségek mentaszósszal
Misos-körtés zellerkrémleves
Konfitált lazac parmezános karfiolkrémmel
Sütőtökös csirkecurry
Lazac szezámmagkéregben tahinivel és rizzsel
Édesköményes krumplileves
Tom Kha Ghai
Új!
Achar csirke curry vadrizzsel
Nyári bableves bulgurral
Mapo Tofu
Fügés-csokis energiagolyó
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.