A házi chips titkai

60 perc
Hozzávalók

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
Hasonló receptek
Olajban fagyasztott fűszerek
Előételek és harapnivalók
Olajban fagyasztott fűszerek
Feketeolívás-rozmaringos focaccia
Előételek és harapnivalók
Feketeolívás-rozmaringos focaccia
115 perc
456 kCal / adag
Chorizos csicseriborsó
Előételek és harapnivalók
Chorizos csicseriborsó
15 perc
335 kCal / adag
Link a vágólapra másolva
Sütibeállításokkal kapcsolatos információk

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet.

Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.