Omega 3 & 6
Omega 3 & 6

a szívedért

A Floriol Omega 3&6 étolaj alfa-linolénsav tartalmával hozzájárul véred normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Omega 3 & 6

Omega 3 & 6

a szívedért

A Floriol Omega 3&6 étolaj alfa-linolénsav tartalmával hozzájárul véred normál koleszterinszintjének fenntartásához.

  • A Floriol Omega 3&6 finomított napraforgó-, repceétolajokból készül, természetes omega-3-at (alfa-linolénsav: ALA) és omega-6-ot (linolsav: LA) tartalmaz.
  •  Az ALA fogyasztása hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.  A kedvező hatás napi 2g ALA fogyasztásával érhető el.
  • Egy evőkanál Floriol Omega 3&6 étolaj 0,3g mennyiséget tartalmaz.
  • A Floriol Omega 3&6 étolaj nemcsak saláták, salátaöntetek és majonéz készítéséhez, hanem főzéshez, pácoláshoz, sütéshez is kiválóan alkalmas.
  • A Floriol termékeket fogyassza a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az egészséges életmód részeként.

Az omega-3 és omega-6 zsírsavak fontos összetevői a sejtmembránnak, azaz a megfelelő működés révén az egészség megőrzésében fontos szerepet játszanak, segítenek a normál koleszterinszint fenntartásában. Az emberi szervezet képes az összes számára szükséges zsírsav előállítására, kivéve az omega-6 (linolsavat ) és az omega-3 (az alfa-linolénsavat) zsírsavat, melyeket ezért esszenciális zsírsavaknak nevezzük.

Az omega-3 zsírsavak természetes forrásai a tengeri halak, kagylók és egyéb tenger gyümölcsei, valamint bizonyos növényi olajok (pl. – többek között – a repce-, a szója-, a dió-, és a lenmagolaj); ezek a növényi olajok ugyanis az omega-3 zsírsav kimondottan jó forrásának számítanak.