Floriol termékek

A Floriol termékcsalád 6 taggal az egészséges életmód elkötelezett támogatója. A Floriol étolajok a legkorszerűbb táplálkozástudományi ajánlások figyelembevételével, kíméletes eljárással készülnek.

Kattintson a kívánt termékre

Floriol E-vitamin

Floriol E-vitaminban gazdag finomított napraforgó-étolaj.

Az E-vitamin zsírban oldódó vitamin.

Az E-vitamin (tokoferolok) mint antioxidáns hozzájárul a sejtekben végbemenő káros oxidációs folyamatok gátlásához.

Egy evőkanálnyi Floriol E-vitaminnal napraforgó-étolaj fedezi a felnőttek számára ajánlott napi E-vitamin-bevitel 66%-át.

A Floriol E-vitaminban gazdag finomított napraforgó-étolaj nemcsak sütéshez, főzéshez, pácoláshoz ajánlott, hanem kiválóan alkalmas saláták, salátaöntetek elkészítéséhez is.

Floriol Extra szűz olívaolaj

Közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított első osztályú olívaolaj.

A Floriol extra szűz olívaolaj kiválóan alkalmas mediterrán jellegű ételek készítéséhez; elsősorban salátákhoz, zöldségekhez, öntetekhez, majonézhez és különböző hideg ételekhez ajánlott.

Floriol Mediteran

A Floriol Mediteran finomított napraforgó-étolaj és olívaolaj különleges keveréke; gyengéd és gyümölcsös ízzel.

A Floriol Mediteran étolaj a mediterrán ízvilág kedvelőinek ajánlott.

A mediterrán országok ízvilága rendkívül változatos, de az olívaolaj mindennapi étkezésük részét képezi. Fogásaik titka ebben, illetve a friss fűszerek használatában (pl. bazsalikom, oregánó, petrezselyemzöld, fokhagyma) rejlik.

A Floriol Mediteran nemcsak saláták, salátaöntetek és majonéz készítéséhez, hanem főzéshez, pácoláshoz, sütéshez is kiválóan alkalmas.

Floriol Olívaolaj

Kizárólag finomításon átesett, valamint közvetlenül olajbogyókból előállított olajok keverékét tartalmazó étolaj.

A Floriol olívaolaj kiválóan alkalmas mediterrán jellegű ételek készítésére, de nemcsak salátákhoz, zöldségekhez, hanem különböző húsok pácolásához, sütéséhez, főzéshez, mártások és tészták készítéséhez is ajánlott.

Floriol Omega 3&6

A Floriol Omega 3&6 étolaj a korszerű táplálkozástudományi ajánlások figyelembevételével, kíméletes eljárással finomított napraforgó-,  és repceétolajokból készül.

A Floriol Omega 3&6 természetes alfa-linolénsavat (ALA; omega-3 zsírsav) tartalmaz. Az alfa-linolénsav a többszörösen telítetlen zsírsavak egy csoportja. Az alfa-linolénsav megfelelő fogyasztása hozzájárul a vér koleszterinszintjének normál értéken tartásához. A kedvező hatás 2 g alfa-linolénsav (7 evőkanál Floriol Omega 3&6 étolaj) napi bevitelével érhető el.

A Floriol Omega 3&6 étolaj nemcsak saláták, salátaöntetek és majonéz készítéséhez, hanem főzéshez, pácoláshoz, sütéshez is kiválóan alkalmas.

Floriol Sejtőr

A Floriol Sejtőr finomított napraforgó- és kukoricacsíra-étolaj keveréke, mely jelentős részben természetes eredetű antioxidánst (E-vitamin: tokoferol) tartalmaz.

Az antioxidánsok gátolják a külső és belső hatások (pl. dohányfüst, szmog, UV-sugárzás, különböző anyagcsere-folyamatok) által szervezetünket (sejteket, szöveteket) érő oxidatív stressz kialakulását. Számos vegyület rendelkezik antioxidáns hatással; ilyenek pl. az E-vitamin (tokoferolok), a flavonoidok, a karotinoidok és még sok más, egyes élelmiszerekben természetes formában található anyag.

Egy evőkanálnyi Floriol Sejtőr fedezi a felnőttek számára ajánlott napi E-vitamin-bevitel 66%-át.

A Floriol Sejtőr nemcsak saláták, salátaöntetek és majonéz készítéséhez, hanem főzéshez, pácoláshoz, sütéshez is kiválóan alkalmas.