https://www.traditionrolex.com/1

A házi chips titkai
A házi chips titkai
A házi chips titkai
Hozzávalók

A házi chips titkai

TIPPEK

  1. Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
  2. Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
  3. Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
  4. Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
További receptjeink
Fetasajtos-spenótos kölespite
Házi BBQ szósz
Thai tök curry köményes rizzsel
Fahéjas-mandulás olívaolaj-torta
Scsí leves
Kókusztejes sárgaborsófőzelék zöld fasírttal
Parmezánbundás borjúszelet újhagymás krumplisalátával
Füstölt tofu sült répával és kuszkusszal
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Sült ratatouille kecskesajttal
Kolokithokeftedes tzatzikivel
Fokhagymás szardínia mángoldos krumplisalátával
Lime-os csicseriborsó öntet
Mexikói jalapeno coleslaw
Diós-kecskesajtos palacsinta körtével és rukkolával
Csicsókakrémleves füstölt lazaccal
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.

https://www.traditionrolex.com/1