https://www.traditionrolex.com/1
A házi chips titkai
A házi chips titkai
A házi chips titkai
Nyomtatás
TIPPEK
Vágjuk hajszálvékonyra krumplipucolóval a krumplit!
Áztassuk legalább 3-4 órán át egy nagy tál vízben, amibe egy kiskanál almaecetet is teszünk!
Miután kivettük a vízből, szárítsuk meg törlőkendőn.
Az étolajat ne melegítsük túl, hanem süssük 60 fokos olajban, kb. 20 percig, így nem ég meg!
Fetasajtos-spenótos kölespite
Thai tök curry köményes rizzsel
Fahéjas-mandulás olívaolaj-torta
Kókusztejes sárgaborsófőzelék zöld fasírttal
Parmezánbundás borjúszelet újhagymás krumplisalátával
Füstölt tofu sült répával és kuszkusszal
Grillezett polip olajbogyó tapenáddal
Sült ratatouille kecskesajttal
Kolokithokeftedes tzatzikivel
Fokhagymás szardínia mángoldos krumplisalátával
Lime-os csicseriborsó öntet
Mexikói jalapeno coleslaw
Diós-kecskesajtos palacsinta körtével és rukkolával
Csicsókakrémleves füstölt lazaccal
https://www.traditionrolex.com/1