Exkluzív Floriol receptek

A két népszerű gasztroblogger, Fűszeres Eszter és Lila Füge receptjei között a magyar és nemzetközi konyha ízei is megtalálhatók.

További receptekért látogass el a Floriol Testőr Facebook oldalra!

Dijoni majonéz

A házi majonéz össze sem hasonlítható a boltival. A dijoni, talán az egyik legfinomabb változat, amit még kellemesebbé lehet tenni lime-al. Egy napig tarthatjuk hűtőben nyugodtan.

Hozzávalók

2 db tojássárgája
1 csipet só
fehérbors
1,5  evőkanál dijoni magos mustár
2,5 dl Floriol Mediteran étolaj
1 tk citromlé
1 tk porcukor

Elkészítés

A tojássárgákhoz egy habverővel keverjük hozzá a sót, a cukrot, a borsot és a mustárt. Legjobb gépi habverővel dolgozni. Eleinte cseppenként, majd vékony sugárban, folyamatos keverés mellett keverjük hozzá az olajat. Adjuk hozzá a citromlét is.

Vissza az összes recepthez